Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo je Javni natječaj – Grant sredstva 2017
20. mart 2017. godine
Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo je Javni natječaj za odabir korisnika grant sredstava tekućih transfera za 2017. godinu. Predmet Javnog natječaja je prikupljanje prijava za odabir korisnika grant sredstava za 2017. godinu a grant sredstva će se dodjeljivati po sljedećim projektima:

Projekt br. 1:  Poticaji inovatorima – pojedincima
Projekt br. 2:  Unapređenje institucijske poduzetničke infrastrukture
Projekt br. 3:  Poticaj udruženjima, komorama i obrazovnim institucijama
Projekt br. 4:  Poticaji opstanku tradicionalnih i starih zanata
Projekt br. 5:  Poticaji razvoju vezanih i posebnih obrta
Projekt br. 6:  Poticaji novoosnovanim subjektima MSP

Pravo na učešće i dodjelu finansijskih sredstava se može ostvariti samo po jednom Javnom natječaju koji raspisuje ovo ministarstvo u tekućoj godini (kredit ili grant) i samo po jednom projektu iz ovog Javnog natječaja.

Sve detaljnije informacije kao i Zahtjev za uključivanje u projekt, Obrazac projekta i Smjernice za podnosioce prijava za svaki projekt pojedinačno mogu se preuzeti na internet stranici Ministarstva www.fmrpo.gov.ba. ili direktno na link: Javni natječaj - grant sredstva

Svi zainteresovani za prijavu sa područja grada Bihaća, mogu se lično obratiti  Službi za upravljanje lokalnim razvojem  Grada Bihaća za eventualno tehničku ili savjetodavnu podršku vezanu za ovaj  Javni natječaj.
Kontakt  telefon službe:  037/229-630, 037/ 229-623,
e-mail: damir.ruzdijic@bihac.org, jasmina.besirevic@bihac.org


Nazad
© Opcina Bihac 2013