Povodom božićnih praznika gradonačelnik Fazlić posjetio bihaćkog paroha
5. januar 2017. godine
Tradicionalno, povodom božićnih praznika , bihaćki gradonačelnik  Šuhret Fazlić posjetio je danas Dalibora Nenića, bihaćkog paroha.Čestitajući najveći pravoslavni praznik , gradonačelnik Fazlić,  istakao je da je sretan što kao prvi čovjek grada Bihaća može obići predstavnike svih vjerskih zajednica pred njihove vjerske praznike i na taj način poslati poruku da se u Bihaću njeguje i jača tolerancija,suživot i međusobno poštovanje.

“Sretan sam što sam danas pred pravoslavni Božić posjetio bihaćkog paroha i radost predstojećeg praznika podijelio sa njim i njegovom porodicom. Božić je praznik mira i ljubavi  i želim naglasiti značaj zajedničkog življenja, značaj zajedničke odgovornosti za grad Bihać i to je ono što nas krasi u našem gradu i na što smo ponosni”-kazao je gradonačelnik Fazlić.

Zahvalivši se gradonačelniku Fazliću na posjeti i iskrenim čestitkama, Dalibor Nenić, bihaćki paroh, kazao je da današnja posjeta bihaćkom parohu , ustvari znači i posjata svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti na području grada Bihaća.

“ Svojom današnjom posjetom pokazao je da je gradonačelnik svih građana i to nas posebno raduje i koristim da svim građanima Bihaća i USK-a čestitma predstojeće božićne praznike uz iskrene želje za puno zdravlja i porodične sreće “-kazao je Dalibor Nenić, bihaćki paroh.


Nazad
Potražite nas na Facebook-u

Septembar 2017
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
REGISTAR
ADMINISTRATIVNIH POSTUPAKA
e-Mail PROVJERA
STATUSA PREDMETA
SMS PROVJERA
STATUSA PREDMETA

Virtuelna šetnja kroz Bihać
Turistička zajednica USK
© Opcina Bihac 2013