Gradonačelnik Fazlić nakon preuzimanja dužnosti:Moja politika će biti uspješna koliko mali i obični čovjek bude zadovoljio svoje interese,zahtjeve i potrebe
10. novembar 2016. godine
Novoizabrani gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić danas je preuzeo dužnost prvog čovjekaBihaća od svog prethodnika gradonačelnika Emdžada Galijaševića. Nakon današnje primopredaje, gradonačelnik Fazlić, zahvalio je dosadašnjim načelnicima i gradonačelniku na svemu dobrom što su tokom svoga mandata uradili , istaknuvši da će sve ono dobro što su njegovi prethodnici radili nastaviti, a loše stvari koje su radili ispraviti, uz postavljanje novih standarda i normi ponašanja.

„Prioritet u naredne četiri godine biti će grad Bihać i ja sam gradonačelnik Bihaća, te ću se truditi raditi sve ono što je dobro za naš grad. Neću se baviti visokom politikom i  moja politika će biti uspješna koliko mali i obični čovjek bude zadovoljio svoje interese,zahtjeve i potrebe „- istakao je gradonačelnik Fazlić, dodavši da o novom sazivu GV Bihać i većini ne želi trenutno davati izjave.

Čestitajući kolegi Fazliću na izboru za prvog čovjeka Bihaća, sada već bivši gradonačelnik Emdžad Galijašević , kazao je da je u njegove četiri godine mandata urađeno dosta posla u svim oblastima društva, istaknuvši da mu je žao što je na kraju došlo do kašnjenja plata budžetskim korisnicima.

„ Otvorili smo ovaj grad investitorima i pokrenuli mnoge projekte koji su pokazali rezultate u privredi,turizmu,poljoprivredi,kulturi,sportu i drugim oblastima.Prioritet u radu mog nasljednika  biti će stabilizacija budžeta i ja mu od srca želim uspješan mandat na čelu grada Bihaća.“-kazao je Galijašević.


Nazad
Potražite nas na Facebook-u

August 2017
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
REGISTAR
ADMINISTRATIVNIH POSTUPAKA
e-Mail PROVJERA
STATUSA PREDMETA
SMS PROVJERA
STATUSA PREDMETA

Virtuelna šetnja kroz Bihać
Turistička zajednica USK
© Opcina Bihac 2013